Despre noi

De ce sa alegi microcasca.ro?

Microcasca.ro este un comerciant online care livreaza produse direct la consumator. Magazinul nostru microcasca.ro ofera clientilor sai posibilitatea sa achizitioneze cu usurinta dispozitive de transcriere intr-o gama variata, la preturi atractive prin intermediul site-ului microcasca.ro De ce sa achizitionati produse de pe site-ul nostru? IMPORTANT: Deoarece operam printr-o companie inregistrata in Bulgaria si expediem din Bulgaria, toate preturile noastre pentru persoanele juridice din Romania sunt scutite de TVA. Toate produsele pe care noi le comercializam sunt noi si se livreaza impreuna cu factura fiscala, certificate de garantie, instructiuni de utilizare si documentatie tehnica. Oferim posibilitatea returnarii produselor achizitionate in termen de 14 zile de la data cumpararii. Deschiderea coletului la livrare. Prin aceasta dumneavoastra aveti dreptul de a verifica inainte ceea ce ati comandat inainte de a plati. Suport tehnic gratuit in limba romana si engleza pentru orice produs achizitionat de pe site-ul nostrum. Personal specializat, calificat și amabil, gata sa raspunda oricand solicitarilor dumneavoastra. Garantam securitatea informatiilor personale Firma noastra asigura livrarea produselor pe intreg teritoriul Romaniei cat si in Europa.

18

Articole in magazin

Toate produsele noastre sunt special create pentru fi utilizate pentru transcriere. In acest sens fiecare model a fost conceput pentu a va oferi cea mai buna solutie.

90%

Din clientii nostrii se intorc si continua sa utilizeze serviciile noastre.

Din clientii nostrii ne recomanda prietenilor si rudelor ca fiind buni colaboratori datorita faptului ca oferim suport tehnic de la inceputul pana la sfarsitul procesului de instalare si initializare a produsului.

Mai mult de 1000 clienti

Satisfacuti de produsele noastre

Noi incercam sa descriem produsele noastre in asa fel incat sa fim cat mai de ajutor tuturor clientilor nostri.

Ce facem noi?

Doriti sa comunicati in mod secret si fara sa fiti observat?<br /> Trebuie sa comunici cu cineva fara ca ceilalti sa observe? Doriti sa puteti efectua o conversatie telefonica complet invizibil? Sunteti in cautarea unor metode eficiente de transcriere in scoala sau universitate? Cu siguranta aici puteti gasi gadget-uri in miniatura, special concepute.

Viziunea noastra

Misiunea noastra este sa oferim calitate si solutii de transcriere premium la preturi low cost.

Ce putem face noi pentru tine

 • Suport 5 zile pe saptamana

  Ne gasiti aici pentru suport tehnic de luni pana vineri.

 • Cea mai buna calitate

  Produsele noastre sunt fabricate din material de foarte buna calitate.

 • Livrare rapida

  Produsele se vor livra prin Cargus in cel mai scurt timp posibil direct la adresa indicata.

 • Toate produsele testate in prealabil

  Toate produsele pe care noi le comercializam sunt testate de catre oamenii de la departamentul tehnic, inainte de a fi trimise catre client

Echipa noastra

meet our team worldmart
director

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text...

meet our team worldmart
manager

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text...

meet our team worldmart
marketer

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text...

meet our team worldmart
member

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text...