INFORMATII UTILE

1.Casca dumneavostra de ureche

Piața este inundata de difuzoare diferite.

Aici vom incerca sa va ajutam sa alegeți castile potrivite pentru dumneavoastra.

Din articole de specialitate veți putea afla care sunt principalele diferențe dintre diferitele tipuri de casti in ceea ce priveste dispozitivul, modul de lucru etc

In prezent, castile sunt utilizate in principal pentru transcrierea examenelor.

Ideea principala a inventatorilor acestor dispozitive a fost departe de a fi folosita – scopul lor principal a fost acela de a oferi o posibilitate de a comunica polițistilor intre ei fara ca nimeni altcineva sa poata afla despre aceasta comunicare ascunsa. Ca urmare, castile devin utilizate pe scara larga in conferinte si prezentari si, de multe ori, oamenii de stat le folosesc atunci cand fac discursuri lungi. Actorii recurg, de asemenea, la ajutorul unei casti invizibile.

Primele modele de casti invizibile nu erau chiar invizibile. Acestea sunt inca disponibile pe piața, dar au multe dezavantaje. Principalul lor dezavantaj este acela ca, nu numai ca nu sunt de fapt invizibile, ci pot fi observate destul de usor in urechea utilizatorului.

Bazandu-ne pe experieta noastra indelungata in domeniu și pe problemele cu care ne-am confruntat, incercand sa satisfacem toate cerințele clienților nostrii, va putem oferi informații utile despre cele mai importante avantaje și dezavantaje ale fiecarei caști de pe piața.

Cele mai importante informatii sunt furnizate de producator, deoarece aceșta este cel care produce dispozitivul și cunoaste toate detaliile din produs și funcționarea acestuia.

Noi ne asumam responsabilitatea pentru client și nevoile acestuia și ne straduim sa fim cat mai folositori pentru dumneavoastra.

Veti intalni nume diferite de produse care inseamna acelasi lucru: setul cu casca, setul maini libere pentru inșelaciune, handsfree invizibil, casti spion, gandacul, minislushalka, earbud.

2. De ce nu este indicat sa inchiriem microcastile sau castile magnetice?

V-ati intrebat vreodata daca persoana dinaintea dvs care a utilizat microcasca are vreun fel de inflamatie sau o ciuperca in ureche? Este vreun pericol?

De fapt, doctorii nu sunt interesati sa studieze in special utilizarea microcastilor folosite și daca acestea pot transporta niște fungi, bacterii etc., dar aici am gasit niste raspunsuri:

https://www.livestrong.com/health/ear

Relativ recent s-a aflat ca 90 grame alcool nu poate ucide bacteriile, ca alcoolul nu este recomandat pentru sterilizarea materialelor medicale si chirurgicale.

Ceea ce este insa important sa retineti este faptul ca exista riscul unor infectii chiar daca ati dezinfectat dispozitivul cu alcool sau servetele umede.

3. Cum alegi produsul cel mai potrivit?

Daca va intrebați daca sa alegeți un set cu casca sau unul dintre celelalte produse, trebuie sa știti cateva lucruri importante:

a) Pentru ce veți folosi pentru produs?

b) Trebuie sa se transmita o cantitate mare de informatii pentru o perioada relativ scurta de timp?

c) Puteti utiliza in siguranța produsul sau aveți nevoie de cineva sa nu ințeleaga ca il utilizati?

Raspundeti la aceste intrebari și vedeti ce se potrivește cel mai bine cerintelor dvs.

Castile sunt invizibile, le folosiți fara sa va concentrați asupra lor si pot oferi cele mai multe informații pe unitate de timp.

Ceas / text este convenabil atunci cand nu aveti nevoie de prea multe informatii, deoarece utilizarea acestuia necesita un minimum de timp necesar pentru a selecta textul de care aveti nevoie.

4. Instalarea castilor magnetice

Unii clienți care nu au folosit niciodata casti magnetice au dificulați in instalarea inițiala a acestora.

Aici veți gasi explicații și o descriere succinta pentru montarea corecta a castii in ureche.

Setul cu casca este reutilizabil.

Pentru a proteja castile impotriva ruperii și desprinderii stratului de nichel, acestea trebuie scoase din ureche numai cu ajutorul magnetului negru inclus in kit. Invelisul de cauciuc negru protejeaza setul cu casca atunci cand este scos din ureche.

Va recomandam sa le curațați cu alcool inainte de fiecare utilizare. Deasemenea mainile trebuie sa fie curate!!!

Curatați urechea! (Daca urechea nu este curațata, este mai greu sa inserati și sa scoateți caștile mai tarziu, deoarece se pot lipi de ureche.)

Inclinati capul astfel incat sa puteti introduce cat mai usor casca magnetica. Odata introdusa casca in ureche agitați putin capul.

Pentru a nu va rani, NU utilizați echipament suplimentar pentru a instala casca magnetica! (betisoare, pensete etc.)

Receptorul este poziționat corect atunci cand auziti un mic zgomot in urechea dumneavoastra. Senzatia este similara ca atunci cand aveți o picatura de apa in ureche. Daca auziți prost sau daca nu auziți, setul cu casca nu a ajuns acolo unde trebuie, scoateti-l și reintroduceti-l.

5. Caracteristicele castilor magnetice

Adesea clienții noștrii intreaba:

Cum pun setul cu casca?

Este dificil sa scot casca magnetica?

Casca este plasata pur și simplu in ureche, nu sunt necesare abilitați speciale ?

Canalul urechii este destul de larg și casca magnetica in sine este suficient de mica pentru a nu se bloca ?

Canalul urechii se inchide cu timpanul, poate dispozitivul sa treaca de timpan?

Scopul este sa introduceti casca magnetica in locul potrivit din ureche si sa transmita sunete

Daca lucrați cu maiini curate si cu un set de casti curate și nu utilizati niciun mijloc suplimentar pentru a instala receptorul, nu exista pericol pentru timpan și ureche. Dispozitivul are o dimensiune de 2 pana la 3 mm si este extrem de usor – 0,1 grame.

Aveti doua “instrumente” pentru a scoate receptorul.

Un magnet mai mare, care conecteaza cu ușurința caștile din canalul urechii și un baston de oțel la varful unde puteți atașa magnetul mai mare și trageți cu ușurința caștile din ureche.

Daca aveți urechi mai inguste, va putem oferi casti mai mici – 1 pana la 2 mm.

6. Sunt castile magnetice periculoase?

Exista legende urbane despre casti rupte și vizite la medicul ORL.

Care este adevarul?

Timpanul este o membrana fina situata la marginea dintre urechea exterioara și cea mijlocie. Aceasta membrana separa exteriorul de urechea mijlocie.

Cum funcționeaza setul cu casca?

Imaginați-va ca urechea dvs. este un mic difuzor. Difuzorul reproduce sunetul datorita unui magnet care vibreaza și transmite vibrația catre o membrana subțire. Același lucru se intampla cu timpanul și cu setul cu casca, bineințeles pe o scara mai mica. Setul standard cu casca are o dimensiune de 2 mm la 3 mm. De asemenea, oferim caști mai mici cu o dimensiune de 2 mm pe 1 mm.

Castile sunt extrem de mici și usoare. Nu este posibila deteriorarea timpanului la introducerea receptorului. Introducerea acestora trebuie facuta exclusiv și in conformitate cu instrucțiunile. Utilizarea instrumentelor suplimentare, cum ar fi pensetele ori oricare alte instrumente este nedorita.

Daca manipulati dispozitivul cu mainile curate și curatati setul cu casca inainte de fiecare utilizare, nu exista absolut nici un risc pentru sanatatea dumneavoastra.

7. Calitate si fiabilitate

Produsele oferite sunt de cea mai buna calitate. Prețurile reflecta calitațea superioara a tot ceea ce oferim pe site.

De-a lungul anilor au existat multi comerciati cu amanuntul care doresc sa obțina profituri rapide fara a se baza pe calitate, ci doar pe un pret scazut. Avem mulți clienți care cumpara produse la preturi scazute din alte locuri si care sunt rapid dezamagiti de produse și de lipsa unei garanții reale pentru acestea. Daca sunteti in cautarea de calitate și onestitate, faceți comanda acum.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *